Čarape s uzorkom

Moderne ženske čarape s uzorkom savršen su dodatak vašem outfitu. Birajte između gležnjača s uzorkom za hladnije dane u godini. Čarape s uzorcima imaju ravne šavove.

Parametre
Cijena

Proizvođač

Dostupnosť
Traži tekst

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Modne ženske čarape - koje ćete odabrati?

Znamo da se dobar stajling sastoji od detalja. Stoga je bitan odabir pravih ženskih čarapa! Osim klasičnih modela, nudimo i moderne modele sa zanimljivim ukrasima, dodacima i motivima.

Moderne ženske čarape uključuju stilove s ukrasnim svjetlucavim manšetama. Crne ili bijele, izrađene su od čistog i organskog pamuka. Jedan je od najboljih materijala koji ne izaziva alergije i najizdržljiviji je. Uz pravilnu njegu, pamuk se ne skuplja niti rasteže, a također je otporan na blijeđenje. Modne ženske pamučne čarape otporne su na habanje i trganje. Čvrsta manšeta sprječava klizanje čarapa i savršeno pristaje uz nogu.

Prijavite se

Zaboravljena lozinka

Postavke privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaš posjet ovoj web stranici, analizirali njezinu izvedbu i prikupljali podatke o njezinoj upotrebi. U tu svrhu možemo koristiti alate i usluge trećih strana, a prikupljene podatke možemo prenijeti partnerima u EU, SAD-u ili drugim zemljama. Klikom na "Prihvati sve kolačiće" izražavate svoj pristanak na ovu obradu. Možete pronaći detaljne informacije ili urediti svoje postavke u nastavku.

Politika zaštite osobnih podataka

Pokaži detalje

Prijavite se

Zaboravljena lozinka

Proizvod je dodan u košaricu
Nastaviti s kupovinom Za narudžbu