Vjenčane hulahopke

Bijele vjenčane hulahopke za mladenku. Vjenčane najlonke u modernim uzorcima za svečane dane. Vjenčanje je izuzetan događaj za ženu.

0 položiek

Parametre
Cijena
Dostupnosť
Traži tekst

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Nešto staro predstavlja razdoblje dosadašnjeg života mladenke i sve u njemu, od čega se mlada oprašta ulaskom u brak. Nešto novo, s druge strane, predstavlja budućnost i početak novog života, u koji mladenka ulazi nakon vjenčanja.

Podvezica kao simbol sreće - nešto plavo trebalo bi simbolizirati zaštitu i sretnu budućnost novopečenog bračnog para. A vjenčana podvezica je često ono što predstavlja nešto plavo. Skrivena je ispod vjenčanice, pa se ne vidi i plava boja ne remeti mladenkin outfit. Mladenka može odabrati bijelu podvezicu s nježno plavim detaljem. Odaberite svoje iz našeg širokog izbora.

Prijavite se

Zaboravljena lozinka

Postavke privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaš posjet ovoj web stranici, analizirali njezinu izvedbu i prikupljali podatke o njezinoj upotrebi. U tu svrhu možemo koristiti alate i usluge trećih strana, a prikupljene podatke možemo prenijeti partnerima u EU, SAD-u ili drugim zemljama. Klikom na "Prihvati sve kolačiće" izražavate svoj pristanak na ovu obradu. Možete pronaći detaljne informacije ili urediti svoje postavke u nastavku.

Politika zaštite osobnih podataka

Pokaži detalje

Prijavite se

Zaboravljena lozinka

Proizvod je dodan u košaricu
Nastaviti s kupovinom Za narudžbu