Najlonke DEN

Modne hulahopke s uzorkom. Debele hulahopke i tanke najlonke. Nove veće najlonske xl/xxl/xxxl. Jeftine i tople hulahopke, debele i tanke čarape i najlonke kao dodatak odjeći.

37 položiek

Parametre
Cijena

Proizvođač

Dostupnosť
Traži tekst

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Kratica DEN označavala je finoću i težinu svile od koje su se izrađivale moderne i moderne hulahopke. Iako je potonji već izrađen od najlonskih vlakana, skraćenica se zadržala i koristi se i danas. To znači koliko grama vlakana ima na dužini od 1000 metara. U principu, što je manji broj, to su najlonke tanje i prozirnije. A što je broj veći, to su čarape visokog struka uže, deblje i toplije.

Zimi i u jesen, dakle, lako odaberite 40 DEN, 60 do 100 DEN ili više, no ljeti i proljeće posegnite za 7 do 15 DEN ili 20 DEN, ovisno o društvenom događaju, balu, vjenčanju ili svrsi korištenja .

Prijavite se

Zaboravljena lozinka

Postavke privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaš posjet ovoj web stranici, analizirali njezinu izvedbu i prikupljali podatke o njezinoj upotrebi. U tu svrhu možemo koristiti alate i usluge trećih strana, a prikupljene podatke možemo prenijeti partnerima u EU, SAD-u ili drugim zemljama. Klikom na "Prihvati sve kolačiće" izražavate svoj pristanak na ovu obradu. Možete pronaći detaljne informacije ili urediti svoje postavke u nastavku.

Politika zaštite osobnih podataka

Pokaži detalje

Prijavite se

Zaboravljena lozinka

Proizvod je dodan u košaricu
Nastaviti s kupovinom Za narudžbu